Skip to main content

PHIT Academy

Cursussen en congressen over IT in de zorg

De PHIT Academy is de kennispartner van IT in de zorg.

De PHIT Academy biedt een breed scala aan cursussen en events. We belichten de verschillende standaarden en de praktische toepassing daarvan. De Academy verzorgt introductiecursussen, maar ook cursussen voor IT-experts. Daarnaast hosten we jaarlijks seminars, webinars en meerdere congressen.

Dowload onze folder

Cursussen en Events

De PHIT Academy biedt up-to-date kennis en ervaring die je meteen kunt inzetten in de klinische praktijk. We bieden cursussen meerdere keren per jaar aan via open inschrijving. Ook zetten we jaarlijks meerdere webinars, congressen en seminars op het programma.
Liever een in-company cursus op maat?

Meer informatie over incompany cursussen

Cursussen
Open inschrijving

Maak kennis met of verdiep je begrip van interoperabiliteit en geavanceerdere onderwerpen als Eenheid van Taal, DICOM, PACS , AI en Beeldmanagement.

Incompany Cursussen

Bekijk de mogelijkheden voor onze incompany cursussen.

Onze trainers zullen deze cursus in overleg op ‘maat’ geven.

Aankomende events

Deelnemers

Het aanbod van de PHIT Academy is geschikt voor medewerkers uit ziekenhuizen en zorginstellingen en leveranciers van modaliteiten en IT-systemen. Interactie met en door deelnemers tijdens een bijeenkomst is belangrijk. Dat zorgt voor interessante discussies. Het doel is dan ook niet alleen leren, maar ook delen van kennis en ervaring.

man zit temidden van anderen en praat in microfoon

Meer weten?

Wil je na het lezen van deze informatie meer weten over gegevensuitwisseling in de zorg? Ons team beantwoordt graag al je vragen. Plan direct een afspraak in.