Congres AI for Imaging

3 juli 2024

Locatie
InnStyle te Maarssen
Datum
3 juli 2024
Tijd
10:00 - 17:00
Early Bird Prijs: 495,- 395,- excl. BTW

Algemene informatie over het congres

Op het tweede congres AI for imaging staan beelden uiteraard centraal. We gaan in op de impact die AI heeft op medische beeldvorming binnen ziekenhuizen en maken je wegwijs in het selecteren en implementeren van AI platformen en AI algoritmes.

Dagvoorzitter Nicky Hekster en de andere sprekers laten op 3 juli veel breed toepasbare praktijkcases zien. Want leren van elkaar is belangrijk. Of je op radiologie, pathologie of radiotherapie werkt.

 

De dag is verdeeld in vier thema’s:

AI in beeld
We starten de dag met de huidige stand van zaken. Hoe staat het met de inzet van AI? Welk klinisch domein loopt voorop, welke discipline heeft nog stappen te zetten? Wie past AI al breed toe en waar staat het nog in de kinderschoenen?

AI in de breedte
Radiologie loopt voorop met de inzet van AI. Maar ook andere domeinen pakken het op. Dat biedt kansen voor AI-platformen. Met een druk op de knop heb je direct tientallen AI-algoritmes tot je beschikking. Maar hoe zet je ze dan in? We presenteren een praktisch stappenplan voor de implementatie van AI-algoritmen.

Selectie van een AI algoritme
Er zijn flinke verschillen tussen algoritmes en meerdere leveranciers voor dezelfde usecase. Waar selecteer dan op als je een algoritme zoekt? We kijken samen naar veel tools en de mogelijkheden die ze bieden. Voldoen ze aan de privacy-eisen en MDR? Is er een CE-markering? Is het prijsmodel pay per use of een licentie?

AI en beelden is heel divers
Uiteraard sluiten we de dag af met een blik op toekomstige ontwikkelingen. Een daarvan is technologie die beelden niet naar het algoritme stuurt, maar het algoritme naar de beelden. Ook generatieve AI en Europese wetgeving, de AI-act, komen aan bod.

Inschrijven
Je zomervakantie start virtueel op 3 juli. Laat je inspireren door topsprekers en ga daarna vol waardevolle ideeën op reis. De details van het programma volgen zo snel mogelijk.

Programma:

Inschrijven en kosten

Je kunt je inschrijven door hieronder op ‘inschrijven’ te klikken en je gegevens in te voeren.  Je ontvangt na aanmelding een bevestigingsmail met daarin verdere informatie.

Per mail sturen we de factuur voor je deelname naar de financiële administratie van jouw organisatie tenzij door jou anders aangegeven.

De kosten voor deelname bedragen tot 4 weken € 395 (ex. BTW) Early bird tarief. Daarna bedragen de kosten voor deelname € 495 (ex. BTW). Hierbij zijn inbegrepen lunch, koffie, thee en een digitale hand-out map.

Annuleren
Je kunt kosteloos schriftelijk annuleren tot 8 dagen voor aanvang van het congres. Na die datum zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.