Skip to main content

INCOMPANY CURSUSSEN

Learn | Share | Connect

Samen werken aan een passende cursus voor je team.

Elke organisatie is uniek, heeft zijn eigen doelstellingen en de daarbij behorende uitdagingen. Naast het algemene cursus aanbod biedt de PHIT Academy incompany cursussen en kiest daarbij voor een aanpak die het beste resultaat oplevert en direct toepasbaar is in de dagelijkse praktijk.

Vertaling van de theorie direct naar het lopende project!

Hieronder enkele mogelijkheden.

Basiscursus op locatie

De basiscursus

Een van de cursussen zoals Introductie Interoperabiliteit of Integrated AI op jullie eigen locatie. Alle deelnemende medewerkers worden in een keer meegenomen door het lesmateriaal van de cursus. In overleg bepalen de trainers met de opdrachtgever op welke onderdelen een nadruk moet komen te liggen en/of welke oefeningen het beste aansluiten bij jullie leerdoelen.

Aantal deelnemers: max 10

Prijsindicatie: € 5.500,- (per cursusdag)

Mix & Match

“Vaak vind je in een cursus wel de info, maar niet direct een praktische toepassing. Dat maakt dit uniek.”

Mix & Match

Bevat het basismateriaal van een cursus maar met een koppeling naar jouw project/organisatie. Hierbij kunnen ook elementen uit een andere cursus worden toegevoegd. De trainer(s) en de ICT manager/Projectleider stellen in overleg een dag samen uit bestaande onderdelen en matchen die op jullie specifieke vraagstukken.

Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit een deel DICOM introductie en hands-on oefeningen gericht op een specifieke situatie.

Aantal deelnemers: max 10

Prijsindicatie: € 6.500,- (per cursusdag)

Ik wil graag meer informatie

Basis Plus

“We wilden informeren ze de belangrijkste karakteristieken van de meest gebruikte interoperabiliteitsstandaarden en de relatie tussen IHE-, LH7- en DICOM-standaarden.”

Basis Plus

Een bestaande cursus plus nieuw ontwikkelde materialen die worden toegevoegd aan deze cursus. De deelnemers krijgen gelijk handvatten om in de dagelijkse praktijk aan de slag te gaan.

Deze incompany geven we vaak wanneer er een implementatietraject in afrondende fase zit en de deelnemers hier op ‘korte’ termijn mee aan de slag gaan.

De trainers maken het nieuwe materiaal in nauw overleg met implementatie manager.

Aantal deelnemers: max 10

Prijsindicatie: € 7.000,- (per cursusdag)

Ik wil graag meer informatie

Maatwerk | White Label

Maatwerk | White Label

Volledige ontwikkeling van een cursus specifiek op een applicatie/project. Volledig ingedeeld naar de wensen/verwachtingen van de opdrachtgever.

Aantal deelnemers: max 15

Prijsindicatie: In overleg te bepalen

Ik wil graag meer informatie

Deze organisaties gingen je voor