Congres PACS

11 december 2024

Locatie
InnStyle te Maarssen
Datum
11 december 2024
Tijd
10:00 - 17:00
Early Bird Prijs: 495,- 395,- excl. BTW

Algemene informatie over het congres

Ons jaarlijks congres waarbij we de ontwikkelingen binnen de radiologie en nucleaire geneeskunde op de voet volgen maar vooral ook vooruitkijken naar de ontwikkelingen die we zien in de toekomst van imaging. Beeldbeschikbaarheid, ziekenhuisbreed beeldmanagement, AI en internationale ontwikkeling ontbreken zeker niet. Er is aandacht voor innovatieve projecten op het gebied van Imaging en IT.

Programma:

Volgt.

Inschrijven en kosten

Je kunt je inschrijven door hieronder op ‘inschrijven’ te klikken en je gegevens in te voeren.  Je ontvangt na aanmelding een bevestigingsmail met daarin verdere informatie.

Per mail sturen we de factuur voor je deelname naar de financiële administratie van jouw organisatie tenzij door jou anders aangegeven.

De kosten voor deelname bedragen tot 4 weken voor het congres € 395 (ex. BTW) Early bird tarief . Daarna bedragen de kosten voor deelname € 495 (ex. BTW). Hierbij zijn inbegrepen lunch, koffie, thee en een digitale hand-out map.

Annuleren
Je kunt kosteloos schriftelijk annuleren tot 8 dagen voor aanvang van het congres. Na die datum zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

pen en notitieblok van medical phit

Inschrijven kan via onderstaande button