Skip to main content

Projectmanagement ondersteuning

Processen soepel laten verlopen met een tijdige en heldere terugkoppeling

De PMO’er zorgt dat alles op rolletjes loopt

Hoe houd je overzicht en blijft iedereen betrokken? Hoe koppel je tijdig en helder je deliverables, planning, financiële administratie naar stakeholders? Een goede projectmanagement ondersteuner of projectsecretaris zorgt dat iedereen weet ‘waar we staan’ in een project of programma. Dit is vooral noodzakelijk bij de wat grotere programma’s en projecten. Een strakke interne communicatie is daarbij cruciaal. Een projectondersteuner of projectsecretaris zorgt dat alles op rolletjes loopt, managet het programma- of projectbureau en ondersteunt de projectleiders en programmanager.

Projectmanagement kan zich blijven richten op de hoofdlijnen

MedicalPHIT heeft meerdere experts beschikbaar met veel organisatorische vaardigheden die zorgen voor overzicht en structuur. Zo kan het projectmanagement zich blijven richten op de hoofdlijnen en organisatorische werkzaamheden met een gerust gevoel uitbesteden.

Programmamanagement BK2020 en Twiin

Door de complexiteit van programma’s en grote projecten is het overzicht soms onvolledig en de communicatie niet meer helder. Men weet niet meer exact wat er bedoeld wordt, kent de planning niet meer of is niet goed bijgepraat. Een programmasecretaris laat dit hele proces soepel verlopen en zorgt voor een tijdige en heldere terugkoppeling.

Sabine van den Berg was projectsecretaris bij BK2020 en is nu de rechterhand van programmamanager Bas van Vliet bij Twiin.

Gerealiseerd doel

Door een duidelijke, transparante en accurate terugkoppeling van activiteiten, heeft de stuurgroep grip op het project. Dat is de kracht van een goede PMO’er.

Meer weten?

Wil je meer weten over projectmanagementondersteuning in de zorg? Ons team beantwoordt graag al je vragen. Plan direct een afspraak in.