Terugblik: Trends in imaging

Video: Terugblik
Datum: 29 april 2021
Kosten video: Deelname: 49,- excl. BTW

In het eerste blok schetsen Nicky Hekster, Hans Mekenkamp en Paul Algra de huidige stand van zaken van beelduitwisseling en AI binnen het ziekenhuis, Nederland en Europa.

Geen AI zonder IA
Dagvoorzitter Nicky Hekster vertelt dat AI al stokoud is. Hij laat de ontwikkelingen zien van Machine Learning in de jaren 50/60 tot DeepMind van Google en IBM Watson. Welke spelers zijn actief in Nederland? Waar vind je de publicaties over dit onderwerp? Wat zijn de uitdagingen en kansen voor Data Analytics en AI in de zorg?

Visie op Nederland in beeld
Hans Mekenkamp, partner bij MedicalPHIT, toont dat er veel gebeurt op het gebied van beelden in Nederland. Ook komt internationale samenwerking aan bod. Hij laat zien wat verstaan wordt onder Imaging Architecture en vertelt hoe beelden straks beschikbaar zijn voor zorgverleners en patiënten.

AI in imaging: The Good, the Bad and the Ugly
Paul Algra, radioloog bij de Noordwest Ziekenhuisgroep, benoemt in zijn presentatie wat er voor nodig is om van AI een succes te maken binnen ziekenhuizen. Hij schets de huidige situatie, laat zien hoe AI waarde kan toevoegen aan de zorg en geeft tips voor een succesvolle implementatie van AI.

Koop deze terugblik

Klik hieronder om deze terugblik te kopen.