Congres Gegevensuitwisseling | Van data naar doen

30 september 2022

Locatie
InnStyle te Maarssen
Datum
30 september 2022
Tijd
10:00 - 17:00
Early Bird Prijs: 395,- 325,- excl. BTW

Algemene informatie over het congres

Highlights Congres Gegevensuitwisseling in de Zorg 2021

Gegevensuitwisseling in de zorg is actueler dan ooit. Tussen zorgprofessionals onderling, maar ook tussen zorgverleners en patiënten en kwaliteitsregistraties en research. Op ons congres belichten we het onderwerp vanuit diverse invalshoeken: juridisch, privacy, processen, governance, organisatie, techniek en natuurlijk de gebruiker. Ook tonen leveranciers cases en mogelijkheden op het gebied van gegevensuitwisseling en databeschikbaarheid.

Afgelopen jaar begeleidde dagvoorzitter Adriaan Blankenstein bezoekers door de thema’s. Dat waren regionale en landelijke uitwisseling, de BgZ, uitwisseling binnen de oncologische keten en internationale gegevensuitwisseling.

De waardering voor het congres was vorig jaar erg hoog. Wil je het evenement in 2022 niet missen, reserveer dan 30 september alvast in je agenda.

Kun je maar een deel volgen? Bekijk dan naderhand de opnames terug.

Programma:

Volgt nog.

Inschrijven en kosten

Je kunt je inschrijven door hieronder op ‘inschrijven’ te klikken en je gegevens in te voeren.  Je ontvangt na aanmelding een bevestigingsmail met daarin verdere informatie.

Per mail sturen we de factuur voor je deelname naar de financiële administratie van jouw organisatie tenzij door jou anders aangegeven.

De kosten voor deelname bedragen tot 17 november aanstaande € 325 (ex. BTW) Early bird tarief . Na 17 november bedragen de kosten voor deelname € 395 (ex. BTW). Hierbij zijn inbegrepen lunch, koffie, thee en een digitale hand-out map.

Annuleren
Je kunt kosteloos schriftelijk annuleren tot 8 dagen voor aanvang van het congres. Na die datum zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

twee mannen staan met elkaar te praten in een congresruimte
pen en notitieblok van medical phit

Inschrijven

Schrijf je hieronder direct in voor dit congres.