Congres Digitale Pathologie |Kijken over de grens

18 mei 2022

Locatie
InnStyle te Maarssen
Datum
18 mei 2022
Tijd
10:00 - 17:00
Early Bird Prijs: 395,- 325,- excl. BTW

Algemene informatie over het congres

Meet the speakers 2021

Dit jaar organiseren we voor de tweede keer het congres Digitale Pathologie. Een ‘must-see’ voor iedereen die actief is en wil doorpakken op dit vakgebied. Veel pathologie afdelingen zijn gedigitaliseerd, maar zoeken nog naar praktische handvatten voor de volgende stap.

Op ons congres zie je de trends en ontwikkelingen. Een gevarieerd programma met toonaangevende sprekers, praktische cases en demonstraties van leveranciers.

Afgelopen jaar was het congres gesplitst in twee online seminars, ‘Onderweg naar Computational pathology en AI’ en ‘Beter samenwerken door interoperabiliteit’. Het thema voor de komende editie: Kijken over de grens.

Wil je verder komen in digitale pathologie, bezoek dan ons inspirerende congres. Houd 18 mei alvast vrij in je agenda. Kun je niet naar Maarssen komen? Geen probleem. Het congres is uiteraard ook via een livestream te volgen. Kun je maar een deel volgen? Bekijk dan naderhand de opnames terug.

Programma:

Volgt nog.

Inschrijven en kosten

Je kunt je inschrijven door hieronder op ‘inschrijven’ te klikken en je gegevens in te voeren.  Je ontvangt na aanmelding een bevestigingsmail met daarin verdere informatie.

Per mail sturen we de factuur voor je deelname naar de financiële administratie van jouw organisatie tenzij door jou anders aangegeven.

De kosten voor deelname bedragen tot 17 april € 325 (ex. BTW) Early bird tarief . Na 17 april bedragen de kosten voor deelname € 395 (ex. BTW). Hierbij zijn inbegrepen lunch, koffie, thee en een digitale hand-out map.

Annuleren
Je kunt kosteloos schriftelijk annuleren tot 8 dagen voor aanvang van het congres. Na die datum zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

pen en notitieblok van medical phit

Inschrijven

Schrijf je hieronder direct in voor dit congres.