Skip to main content

Parallelsessies

Agfa Healthcare

CWZ Beeldmanagement PACS2: Ziekenhuisbreed Beeldmanagementsysteem

In deze presentatie wordt het proces van de PACS2 implementatie in het CWZ uit de doeken gedaan. Met nadruk op de leermomenten die zijn opgedaan tijdens het proces.

contextflow

Ondersteuning bij klinische beslissingen voor long-CT’s in de praktijk

In deze sessie leert u het wat, waarom en hoe van contextflow SEARCH Lung CT, een klinisch beslissingsondersteunend systeem dat 19 verschillende patronen in long-CT’s inclusief longknobbeltjes detecteert. Tevens wordt een voorbeeld van de integratie in de radiologische workflow gegeven en de resultaten van een recente klinische studie gepresenteerd.

Interoplab

De interoperabiliteitsuitdagingen van een Radiologie afdeling

Tijdens deze interactieve sessie deelt Jonne zijn kennis en ervaring over de interoperabiliteitsuitdagingen die hij tegenkomt bij Radiologie afdelingen. Jonne heeft jarenlange ervaring opgedaan bij radiologie afdelingen als Radiodiagnostisch Laborant (Maasstad Ziekenhuis) en Projectleider Beeldbeschikbaarheid (Twiin), betrokkenheid bij DVD-Exit (Twiin) en zijn recentere ervaringen als IT Architect (Twiin & RIVM).

Lodamind

Positief verrassen met een helder visueel verhaal

Aan de hand van concrete voorbeelden laten we zien hoe we jouw visie en strategie kunnen verhelderen en vormgeven. Met de juiste visualisaties ben je in staat je medewerkers en belanghebbenden te laten zien wat jij bedoelt en kunnen jullie samen op één lijn komen. Wil jij jouw project versnellen? Dan zien we je graag bij onze sessie!

RVC

Integrale diagnostiek met RVC

Integrale diagnostiek met RVC RVC Clinical Insight is de zero-footprint viewer van RVC. De viewer is een diagnostische, universele viewer voor alle bestandstypes en zorgt ervoor dat specialisten uit verschillende disciplines alle relevante beelden van een patiënt kunnen inzien en beoordelen om zo tot een juiste diagnose te komen.