Wie zijn wij

Betere patiëntenzorg door het inzetten van technologie. Dat is de focus van de mensen van MedicalPHIT. Zij zijn inhoudelijk met hun vak bezig en willen in korte tijd echt iets betekenen voor de klant. De experts van MedicalPHIT bijten zich graag vast in interessante, vernieuwende projecten op het gebied van bijvoorbeeld klinische werkprocessen transmurale informatie-uitwisseling, bevolkingsonderzoek en Business Intelligence.

Weten hoe het werkt in de zorg is belangrijk voor het welslagen van innovatieve projecten. Net als kennis over gebruikersacceptatie, techniek, privacy en financiering. Bij het van de grond tillen van projecten die nooit eerder zijn gedaan, zijn creativiteit en doorzettingsvermogen onontbeerlijk. Het gaat immers niet om het schrijven van mooie plannen, maar het moet werken in de praktijk.

MedicalPHIT heeft de afgelopen tien jaar een schat aan kennis opgebouwd en heeft de ambitie om voor de troepen uit te blijven lopen. Tijdens onze congressen en trainingen houden we u graag op de hoogte van de recente ontwikkelingen op het gebied van ICT in de zorg.

BijlageGrootte
MedicalPHIT corporate v mrt 2013.pdf609.29 KB

Ir. Hans Mekenkamp

Partner

Ir. Piet Hein Zwaal

Partner

Wilma van den Heuvel

Projectmanager

Ing. Jan van Kuyk

Consultant

Drs. Nico Ooms

Consultant

Drs. Bas Schapendonk MIM

Consultant

Dr. André Huisman

Consultant

Robert Breas MSc

Consultant

Jolanda Reuvers MSc

Consultant

Drs. Bas van Vliet

Consultant

Drs. Linda Mook

Associate - Consultant

Ir. René Spronk

Associate - Consultant

Drs. Marc de Graauw

Associate - Consultant

Back to top