PHIT Magazine #1 2020

cover phit-magazine #1 2020

Uitwisseling van gegevens, voor ons interoperabiliteit, maakt vele tongen los. Dat hebben we gezien op het PACS congres, twee maanden geleden. We blikken kort terug met een video, foto’s en wat cijfers waar we trots op zijn. Ook deelt de dagvoorzitter van het congres, Jan Jaap Visser, zijn visie over de radioloog van de toekomst.
Uiteraard staat interoperabiliy ook centraal tijdens de projectathon van Rijnmondnet. Erik Zwarter en Arnout van der Elst zijn erg enthousiast over de resultaten. Dat geldt ook voor de projectathon voor het project Veilige Mail van het ministerie van VWS. Tim Postema blikt terug.We wisselen ook graag de gegevens uit van onze nieuwe collega’s. De afgelopen maanden is ons team versterkt met 5 experts. Die stellen we dit magazine graag voor.

Het online Magazine verschijnt vier keer per jaar. Hierin lees je over toonaangevende IT-projecten en cursussen in de zorg. Interessante achtergrondartikelen en interviews wisselen elkaar af. En natuurlijk houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen van MedicalPHIT. Aanmelden voor het gratis PHIT Magazine kan hier.

Back to top