PHIT Magazine

PHIT Magazine - 7e editie najaar 2018

‘Hoe beter de IT, hoe lager de registratielast.’ Dat stelt Harriët van Veldhuizen in een mooi interview met haar in het PHIT Magazine. De directeur kwaliteit en veiligheid bij het Erasmus UMC is eveneens voorzitter van het congres Waardegedreven Zorg en kwaliteitsregistratie op 10 oktober in Maarssen. Er zijn nog kaarten!  Lees ook in het PHIT Magazine over het InteropLAB van MedicalPHIT, waarmee zowel leveranciers als zorginstellingen snelheid winnen bij de realisatie van IT-projecten. Interoperabiliteit is dan al door en door getest op basis van IHE-standaarden.

PHIT Magazine - 6e editie zomer 2018

In deze zomereditie van het PHIT Magazine vertelt Bart Dieleman van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis over de professionalisering van beeldmanangement in zijn ziekenhuis. Samen met acht collega’s volgde hij de cursus PACS & VNA bij PHIT Academy, waarna het team voortvarend aan de slag ging. Verder in dit nummer onder meer aandacht voor de Europese Connectathon maar ook het XDS seminar wat wij in september weer organiseren. Tot slot stellen twee nieuwe PHIT consultants zich aan u voor: Pascal Looijé en Ursula Letschert.

PHIT Magazine - 4e editie winter 2017-2018

Dit is de vierde PHIT Magazine. In deze editie een interview met Paul Hoogland, de projectleider van het vernieuwde project Borstkankerscreening, en de bijdrage van MedicalPHIT. Een korte terugblik op afgeronde projecten in het Ikazia ziekenhuis en het Antoniusziekenhuis. Verder een interview met een cursist over de cursus 'Introductie Interoperabiliteit IHE, HL7 en DICOM'.

 

PHIT Magazine - 3e editie najaar 2017

voorkant PHIT Magazine 3e editie najaar 2017

Dit is de derde editie van PHIT Magazine met uitgebreide artikelen over de IT achter de NIPT. Robert Jan Galjaard vertelt in een interview over de waardevolle bijdrage van PHIT hieraan. Ook de projectleiders uit drie academische ziekenhuizen vertellen over hun ervaringen met dit project. Verder in dit nummer een interview met cursist proces- en informatiearchitect Daan van Veldhuizen. Hij vertelt over wat hij heeft opgestoken bij een cursus VIPP BGZ van de PHIT Academy.

Back to top