Consultant

Robin van Everdingen

Robin is altijd optimistische en zet haar tanden graag in complexe IT vraagstukken. Ze werkt bij voorkeur samen om zo resultaat te boeken. Als Integration Consultant verzorgde ze technische implementaties in ziekenhuizen. Bij MedicalPHIT werkt ze aan interoperabiliteitsprojecten om zo IT slimmer in te zetten binnen de zorg.

Marc Sandberg

Deze enthousiaste, leergierige en betrokken consultant werkte eerst bij een leverancier aan interoperabiliteit. Bij MedicalPHIT gebruikt hij zijn helicopterview om een nieuwe aanpak te vinden en zo de zorg te verbeteren. Marc wordt blij van nadenken over complexe uitdagingen en echt gebruik maken van de kennis en kunde in een groep.

Gijs Schilten

Gijs Schilten

Als Gijs een doel voor ogen heeft, dan gaat hij daar volledig voor. Hij is resultaatgericht en durft buiten de gebaande paden te denken. Deze pragmatische consultant en projectleider vindt het leuk om IT-oplossingen te realiseren en daarmee echt een verschil te kunnen maken in de zorg in Nederland.

Onno Gabel BA BSc

Deze ‘puzzelaar’ heeft zestien jaar in ziekenhuizen gewerkt en weet dus precies hoe het applicatielandschap in de zorg eruit ziet. Onno duikt het liefst in complexe materie en krijgt energie van IT-oplossingen die mooi met elkaar samenwerken. Zijn passie voor IT in de zorg gaat ver: naast zijn baan is hij vrijwilliger als bestuurder bij IHE Nederland.

Paul Hoogland Msc

Het leuke aan zijn functie vindt Paul de diversiteit. Als projectleider en procesbegeleider zorgt hij dat de juiste mensen met elkaar aan tafel zitten en dat knopen worden doorgehakt. Dat doet hij het liefst met een team van specialisten, want deze nieuwsgierige consultant vindt het belangrijk om sámen resultaten te behalen.

 

Joost van der Rijt

Joost heeft een bedrijfskundige en biomedische achtergrond en vervulde al meerdere marketing- en salesrollen. Deze doelgerichte consultant staat voor het SMART inzetten van IT en streeft naar een win-winsituatie in samenwerkingen. Hij krijgt veel energie van het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten door zorginnovatie.

Jonne Muilenburg

Deze oplossingsgerichte consultant brengt graag mensen samen. Hij doet dat met veel enthousiasme en door zijn passie voor het vak uit én over te dragen. Jonne is IT interoperabiliteit specialist met een échte achtergrond in de zorg. Zijn hart gaat sneller kloppen van het oplossen van complexe vraagstukken en problemen.

Ir. Niek Poppe

Als klinisch informaticus en voormalig docent Gezondheidszorgtechnologie is Niek blij dat hij zijn kennis mag overdragen door het geven van trainingen en gastcolleges. Maar Nieks hart gaat óók sneller kloppen van het oplossen van complexe zaken en het scheppen van orde in chaos. Met zijn enthousiasme krijgt hij gemakkelijk mensen mee.

Drs. Ursula Letschert

Ursula Letschert

Een snelle probleemanalyse maken en bijbehorende oplossingen bedenken. Daar gaat Ursula’s hart sneller van kloppen. Daarnaast is ze graag creatief bezig. Deze consultant treedt op in de rol van architect voor organisaties in de zorg en bedenkt graag hoe goed IT-systemen passen bij een organisatie en de mensen die er werken.

Pascal Looijé

Pascal Looije

De passie van Pascal is het bedenken van écht werkende IT-oplossingen, zowel voor zorgverleners als voor patiënten. Hij werkt het liefst samen met een team om uitdagingen te doorgronden en denkt niet graag in problemen. Als IT architect zorgt hij voor een betere gegevensuitwisseling tussen zorginstellingen, zodat informatie áltijd beschikbaar is.

Back to top