Advies

Advies

Door slimme inzet van Healthcare IT maakt u uw zorgproces nog beter en inzichtelijker. Uw informatiseringsproject levert het gewenste resultaat op binnen budget en tijd. Lees ons PHIT Magazine zomer 2019.

Implementatie

Implementatie

We make Health IT work. Onze projectmanagers hebben kennis van projectmanagement, zorgprocessen en IT.

Congressen

Congressen

Toonaangevende congressen over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de gezondheidszorg in binnen- en buitenland.

Cursussen

Cursussen

Cursussen over digitalisering, standaarden zoals IHE, projectmanagement, batenmanagement en innovatief inkopen. Download de PHIT Academy folder 2019 en bekijk ons aanbod.

Agenda

Training course DICOM Advanced

29 oktober, 2019 + 30 oktober, 2019

Cursus DICOM Introductie

31 oktober, 2019

Cursus Informatie-uitwisseling IHE XDS overview & hands-on

06 november, 2019 + 07 november, 2019

Cursus DICOM overview & hands-on

20 november, 2019 + 21 november, 2019

MedicalPHIT staat voor betere zorg door innovatieve toepassing van IT. Onze opdrachtgevers zijn: ziekenhuizen, regionale netwerken, screeningsorganisaties, zorgverzekeraars, kwaliteitsinstituten en leveranciers van IT systemen in de Zorg. U kunt ons inschakelen voor IT-vraagstukken in de Zorg, van het concretiseren van de visie tot de aanschaf en implementatie van informatiesystemen. Onze uitgangspunten zijn eenmalige registratie aan de bron, interoperabiliteit tussen systemen op basis van internationale standaarden en patiëntentoegang tot de eigen informatie.

PHIT magazine

PHIT Magazine

In het magazine ook ruimschoots aandacht voor ons InteropLAB en het project Online Toestemmingsvoorziening (OTV). Verder een interview met Remco Spil die samen met collega´s een in-house XDS training volgde van de PHIT Academy. Recent verscheen een wetenschappelijk artikel van PHIT consultant André Huisman in JCO Clinical Cancer Informatics over Pathology Image Exchange (PIE). Een wereldwijd uniek project van stichting PALGA Projecten en de Nederlandse Vereniging voor Pathologie (NVvP). MedicalPHIT is de stuwende kracht van het project. Lees het Magazine!

Het online PHIT Magazine verschijnt vier keer per jaar. Hierin leest u over toonaangevende IT-projecten en cursussen in de Zorg. Interessante achtergrondartikelen en interviews wisselen elkaar af. En natuurlijk houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen van MedicalPHIT. Meldt u aan en ontvang het gratis PHIT Magazine.

IHE Europe Connectathon MedicalPHIT experts

MedicalPHIT Interoperabiliteit experts bij IHE Connectathon

van 8-12 april was de IHE Europe Connectathon in Rennes, Frankrijk. Onze interoperabiliteit experts en trainers Robert Breas, Pascal Looijé en Ferry Lagarde waren als monitor betrokken bij dit event. Een hele leerzame week voor alle betrokkenen. Als monitor begeleiden ze de testwerkzaamheden van vele leveranciers en waren scheidsrechter om aan te geven of de tests geslaagd waren. Lees hier hun verhaal ; Robert, Ferry en Pascal.

HIMSS certified consultants

MedicalPHIT HIMSS Analytics gecertificeerd

MedicalPHIT is gecertificeerd door HIMSS Analytics voor het gebruiken van het Digital Imaging Adoption Model (DIAM). Door dit model kunnen we radiologie afdelingen adviseren hoe ze IT beter in kunnen zetten en meekomen met nieuwe ontwikkelingen.

Back to top