Advies

Advies

Door slimme inzet van Healthcare IT maakt u uw zorgproces nog beter en inzichtelijker. Uw informatiseringsproject levert het gewenste resultaat op binnen budget en tijd. Lees ons PHIT Magazine September 2019.

Implementatie

Implementatie

We make Health IT work. Onze projectmanagers hebben kennis van projectmanagement, zorgprocessen en IT.

Congressen

Congressen

Toonaangevende congressen over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de gezondheidszorg in binnen- en buitenland.

Cursussen

Cursussen

Cursussen over digitalisering, standaarden zoals IHE, projectmanagement, batenmanagement en innovatief inkopen. Download de PHIT Academy folder 2020 en bekijk ons aanbod.

Agenda

Cursus Introductie interoperabiliteit, IHE, HL7 en DICOM

22 april, 2020

Cursus DICOM Introductie

23 april, 2020

Cursus Informatie-uitwisseling, IHE XDS overview & hands-on

13 mei, 2020 + 14 mei, 2020

Cursus DICOM overview & hands-on

27 mei, 2020 + 28 mei, 2020

MedicalPHIT staat voor betere zorg door innovatieve toepassing van IT. Onze opdrachtgevers zijn: ziekenhuizen, regionale netwerken, screeningsorganisaties, zorgverzekeraars, kwaliteitsinstituten en leveranciers van IT systemen in de Zorg. U kunt ons inschakelen voor IT-vraagstukken in de Zorg, van het concretiseren van de visie tot de aanschaf en implementatie van informatiesystemen. Onze uitgangspunten zijn eenmalige registratie aan de bron, interoperabiliteit tussen systemen op basis van internationale standaarden en patiëntentoegang tot de eigen informatie.

Video congres PACS 2019

Op 11 december was ons jaarlijks PACS  congres met dit jaar als thema 'integratie: sleutel tot succes'. Een aantal sprekers gaf hun visie over de huidige ervaringen rondom beeldbeschikbaarheid en de mogelijkheden daarvan in de toekomst. Ook de inzet en betekenis van AI en landelijke beeldbeschikbaarheid kwamen aan de orde. Bekijk onze video voor een goede sfeerimpressie van de dag!

PHIT Academy programma 2020 is uit!

Gegevensuitwisseling in de zorg is hot! Het delen van informatie in de keten en met de patient is van groot belang. Kennis van internationale standaarden is dan ook essentieel. De PHIT Academy voorziet in een breed aanbod rondom dit onderwerp. De cursussen zijn rondom de thema's interoperabiliteit standaarden, imaging en HL7. We bieden een compleet programma met zowel introductie-, hands-on als advanced cursussen. Download hier de folder PHIT Academy 2020

PHIT magazine

PHIT Magazine

In het magazine ook ruimschoots aandacht voor ons InteropLAB en het project Online Toestemmingsvoorziening (OTV). Verder een interview met Remco Spil die samen met collega´s een in-house XDS training volgde van de PHIT Academy. Recent verscheen een wetenschappelijk artikel van PHIT consultant André Huisman in JCO Clinical Cancer Informatics over Pathology Image Exchange (PIE). Een wereldwijd uniek project van stichting PALGA Projecten en de Nederlandse Vereniging voor Pathologie (NVvP). MedicalPHIT is de stuwende kracht van het project. Lees het Magazine!

Het online PHIT Magazine verschijnt vier keer per jaar. Hierin leest u over toonaangevende IT-projecten en cursussen in de Zorg. Interessante achtergrondartikelen en interviews wisselen elkaar af. En natuurlijk houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen van MedicalPHIT. Meldt u aan en ontvang het gratis PHIT Magazine.

MedicalPHIT HIMSS Analytics gecertificeerd

MedicalPHIT is gecertificeerd door HIMSS Analytics voor het gebruiken van het Digital Imaging Adoption Model (DIAM), het Electronical Medical Record Adoption Model (EMRAM) en Continuity of Care Maturity Model (CCMM) model. Door dit model kunnen we ziekenhuizen adviseren hoe ze IT beter in kunnen zetten en meekomen met nieuwe ontwikkelingen.

Back to top