Advies

Advies

Door slimme inzet van Healthcare IT maakt u uw zorgproces nog beter en inzichtelijker. Uw informatiseringsproject levert het gewenste resultaat op binnen budget en tijd. Lees onze derde editie van PHIT Magazine najaar 2017

Implementatie

Implementatie

We make Health IT work. Onze projectmanagers hebben kennis van projectmanagement, zorgprocessen en IT.

Congressen

Congressen

Toonaangevende congressen over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de gezondheidszorg in binnen- en buitenland.

Cursussen

Cursussen

Cursussen over digitalisering, standaarden zoals IHE, projectmanagement, batenmanagement en innovatief inkopen.

 

 

Agenda

Cursus Zorg API: Management voor de gezondheidszorg

01 november, 2017

Cursus Regionale uitwisseling

08 november, 2017 + 09 november, 2017

Workshop Zorg API - voorbij de beperkingen van EPD’s

10 november, 2017

Training course Pathology 2.0

14 november, 2017 + 15 november, 2017

MedicalPHIT staat voor betere zorg door innovatieve toepassing van IT. Onze opdrachtgevers zijn: ziekenhuizen, regionale netwerken, screeningsorganisaties, zorgverzekeraars, kwaliteitsinstituten en leveranciers van IT systemen in de Zorg. U kunt ons inschakelen voor IT-vraagstukken in de Zorg, van het concretiseren van de visie tot de aanschaf en implementatie van informatiesystemen. Onze uitgangspunten zijn eenmalige registratie aan de bron, interoperabiliteit tussen systemen op basis van internationale standaarden en patiëntentoegang tot de eigen informatie.

PHIT Magazine

Het derde PHIT Magazine is uit! In deze editie uitgebreide artikelen over de IT achter de NIPT. De projectleiders uit drie academische ziekenhuizen vertellen over hun ervaringen met dit mooie project en de bijdrage van MedicalPHIT hieraan. Verder in dit nummer een interview met een cursist over de cursus VIPP BGZ en een vooruitblik op de interessante en praktische cursus Pathology 2.0 op 14 en 15 november. Open het PHIT Magazine

Het online PHIT Magazine verschijnt vier keer per jaar. Hierin leest u over toonaangevende IT-projecten en cursussen in de Zorg. Interessante achtergrondartikelen en interviews wisselen elkaar af. En natuurlijk houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen van MedicalPHIT. Schrijf u in en ontvang het gratis PHIT Magazine.

HIMSS analytics logo

MedicalPHIT HIMSS Analytics gecertificeerd

MedicalPHIT is gecertificeerd door HIMSS Analytics voor het gebruiken van het Digital Imaging Adoption Model (DIAM). Door dit model kunnen we radiologie afdelingen adviseren hoe ze IT beter in kunnen zetten en meekomen met nieuwe ontwikkelingen.

Back to top