Advies

Advies

Door slimme inzet van Healthcare IT maakt u uw zorgproces nog beter en inzichtelijker. Uw informatiseringsproject levert het gewenste resultaat op binnen budget en tijd. Lees ons PHIT Magazine voorjaar 2018.

Implementatie

Implementatie

We make Health IT work. Onze projectmanagers hebben kennis van projectmanagement, zorgprocessen en IT.

Congressen

Congressen

Toonaangevende congressen over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de gezondheidszorg in binnen- en buitenland.

Cursussen

Cursussen

Cursussen over digitalisering, standaarden zoals IHE, projectmanagement, batenmanagement en innovatief inkopen. Download de PHIT Academy folder 2018 en bekijk ons aanbod.

 

 

Agenda

Seminar HIMSS Digital Imaging Adoption Model (DIAM)

25 mei, 2018

Cursus DICOM Introductie

06 juni, 2018

Cursus Introductie Interoperabiliteit IHE, HL7 en DICOM

07 juni, 2018

Masterclass Meaningful use of IT in Radiology and AI in Imaging with Paul Chang

08 juni, 2018

MedicalPHIT staat voor betere zorg door innovatieve toepassing van IT. Onze opdrachtgevers zijn: ziekenhuizen, regionale netwerken, screeningsorganisaties, zorgverzekeraars, kwaliteitsinstituten en leveranciers van IT systemen in de Zorg. U kunt ons inschakelen voor IT-vraagstukken in de Zorg, van het concretiseren van de visie tot de aanschaf en implementatie van informatiesystemen. Onze uitgangspunten zijn eenmalige registratie aan de bron, interoperabiliteit tussen systemen op basis van internationale standaarden en patiëntentoegang tot de eigen informatie.

PHIT Magazine

PHIT Magazine

Het nieuwe PHIT Magazine is uit! In deze voorjaarseditie speciale aandacht voor het VIPP-programma. Het Slingeland Ziekenhuis ging er samen met MedicalPHIT op een bijzondere manier mee aan de slag. Met resultaat! Verder een interview met een cursist over de cursus ‘DICOM Overview & hands on'. En de dagvoorzitter van het HIMSS DIAM seminar aan het woord wat wij op 25 mei a.s. organiseren. Open het PHIT Magazine.

Het online PHIT Magazine verschijnt vier keer per jaar. Hierin leest u over toonaangevende IT-projecten en cursussen in de Zorg. Interessante achtergrondartikelen en interviews wisselen elkaar af. En natuurlijk houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen van MedicalPHIT. Meldt u aan en ontvang het gratis PHIT Magazine.

 

 

 

HIMSS analytics logo

MedicalPHIT HIMSS Analytics gecertificeerd

MedicalPHIT is gecertificeerd door HIMSS Analytics voor het gebruiken van het Digital Imaging Adoption Model (DIAM). Door dit model kunnen we radiologie afdelingen adviseren hoe ze IT beter in kunnen zetten en meekomen met nieuwe ontwikkelingen.

Back to top