Advies

Advies

Door slimme inzet van Healthcare IT maakt u uw zorgproces nog beter en inzichtelijker. Uw informatiseringsproject levert het gewenste resultaat op binnen budget en tijd. Lees ons PHIT Magazine September 2019.

Implementatie

Implementatie

We make Health IT work. Onze projectmanagers hebben kennis van projectmanagement, zorgprocessen en IT.

Congressen

Congressen

Toonaangevende congressen over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de gezondheidszorg in binnen- en buitenland.

Cursussen

Cursussen

Cursussen over digitalisering, standaarden zoals IHE, projectmanagement, batenmanagement en innovatief inkopen. Download de PHIT Academy folder 2020 en bekijk ons aanbod.

Agenda

Cursus Introductie interoperabiliteit, IHE, HL7 en DICOM

22 april, 2020

Cursus DICOM Introductie

23 april, 2020

Cursus Informatie-uitwisseling, IHE XDS overview & hands-on

13 mei, 2020 + 14 mei, 2020

Cursus DICOM overview & hands-on

27 mei, 2020 + 28 mei, 2020

MedicalPHIT staat voor betere zorg door innovatieve toepassing van IT. Onze opdrachtgevers zijn: ziekenhuizen, regionale netwerken, screeningsorganisaties, zorgverzekeraars, kwaliteitsinstituten en leveranciers van IT systemen in de Zorg. U kunt ons inschakelen voor IT-vraagstukken in de Zorg, van het concretiseren van de visie tot de aanschaf en implementatie van informatiesystemen. Onze uitgangspunten zijn eenmalige registratie aan de bron, interoperabiliteit tussen systemen op basis van internationale standaarden en patiëntentoegang tot de eigen informatie.

PHIT magazine #1 2020

PHIT Magazine

Uitwisseling van gegevens, voor ons interoperabiliteit, maakt vele tongen los. Het blijft hoog op de agenda staan. Dat hebben we gezien op het PACS congres, twee maanden geleden. We blikken kort terug met een video, foto’s en wat cijfers waar we trots op zijn. Ook deelt de dagvoorzitter van het congres, Jan-Jaap Visser, zijn visie over de radioloog van de toekomst.

Ook laten we mooie cases zien waarin interoperabiliteit centraal staat. Zo zijn Erik Zwarter en Arnout van der Elst erg enthousiast over de resultaten van de projectathon van Rijnmondnet. Dat geldt ook voor de projectathon Veilige Mail. Samen met het ministerie van VWS kijken we hierop terug.

En misschien ben je een van onze 5 nieuwe experts al tegengekomen in het veld. We hebben ons team versterkt met nog meer kennis en ervaring. Jullie gaan de komende periode zeker van hen horen. In deze editie stellen we ze voor.

Laat je inspireren en motiveren.

Open het magazine

 

Gratis Aanmelden

Het online PHIT Magazine verschijnt vier keer per jaar. In elke editie vertellen we over toonaangevende IT-projecten en cursussen in de zorg. Interessante achtergrondartikelen en interviews wisselen elkaar af. En natuurlijk houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen van MedicalPHIT. Aanmelden voor het gratis PHIT Magazine kan hier.

PHIT Academy programma 2020 is uit!

Gegevensuitwisseling in de zorg is hot! Het delen van informatie in de keten en met de patient is van groot belang. Kennis van internationale standaarden is dan ook essentieel. De PHIT Academy voorziet in een breed aanbod rondom dit onderwerp. De cursussen zijn rondom de thema's interoperabiliteit standaarden, imaging en HL7. We bieden een compleet programma met zowel introductie-, hands-on als advanced cursussen. Download hier de folder PHIT Academy 2020

Video congres PACS 2019

Op 11 december was ons jaarlijks PACS  congres met dit jaar als thema 'integratie: sleutel tot succes'. Een aantal sprekers gaf hun visie over de huidige ervaringen rondom beeldbeschikbaarheid en de mogelijkheden daarvan in de toekomst. Ook de inzet en betekenis van AI en landelijke beeldbeschikbaarheid kwamen aan de orde. Bekijk onze video voor een goede sfeerimpressie van de dag!

Back to top