Advies

Advies

Door slimme inzet van Healthcare IT maakt u uw zorgproces nog beter en inzichtelijker. Uw informatiseringsproject levert het gewenste resultaat op binnen budget en tijd. Lees ons PHIT Magazine zomer 2018.

Implementatie

Implementatie

We make Health IT work. Onze projectmanagers hebben kennis van projectmanagement, zorgprocessen en IT.

Congressen

Congressen

Toonaangevende congressen over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de gezondheidszorg in binnen- en buitenland.

Cursussen

Cursussen

Cursussen over digitalisering, standaarden zoals IHE, projectmanagement, batenmanagement en innovatief inkopen. Download de PHIT Academy folder 2018 en bekijk ons aanbod.

 

 

Agenda

EuSoMII - annual meeting (European Society of Medical Imaging Informatics)

03 november, 2018

Cursus Regionale uitwisseling IHE en XDS

07 november, 2018 + 08 november, 2018

Cursus DICOM Introductie

15 november, 2018

Training course DICOM Overview & hands on

21 november, 2018 + 22 november, 2018

MedicalPHIT staat voor betere zorg door innovatieve toepassing van IT. Onze opdrachtgevers zijn: ziekenhuizen, regionale netwerken, screeningsorganisaties, zorgverzekeraars, kwaliteitsinstituten en leveranciers van IT systemen in de Zorg. U kunt ons inschakelen voor IT-vraagstukken in de Zorg, van het concretiseren van de visie tot de aanschaf en implementatie van informatiesystemen. Onze uitgangspunten zijn eenmalige registratie aan de bron, interoperabiliteit tussen systemen op basis van internationale standaarden en patiëntentoegang tot de eigen informatie.

RSNA 2018

MedicalPHIT studiereis naar RSNA 2018

Om u in een paar dagen een indruk te geven van deze indrukwekkende miljoenentak in de zorg, nodigen we u uit voor een speciale “Explore RSNA” reis. U wordt rondgeleid door experts van MedicalPHIT en Cognicum verzorgt voor u; reis, verblijf, transfers en een aantal netwerkdiners en bijeenkomsten. Onder vakkundige begeleiding krijgt u in een paar dagen een compleet overzicht van alle nieuwste ontwikkelingen in de Zorg gepresenteerd op de RSNA! Klik HIER voor meer informatie en aanmelden.

PHIT Magazine

PHIT Magazine

‘Hoe beter de IT, hoe lager de registratielast.’ Dat stelt Harriët van Veldhuizen in een mooi interview met haar in het PHIT Magazine. De directeur kwaliteit en veiligheid bij het Erasmus UMC is eveneens voorzitter van het congres Waardegedreven Zorg en kwaliteitsregistratie op 10 oktober in Maarssen. Er zijn nog kaarten!

Lees ook in het PHIT Magazine over het InteropLAB van MedicalPHIT, waarmee zowel leveranciers als zorginstellingen snelheid winnen bij de realisatie van IT-projecten. Interoperabiliteit is dan al door en door getest op basis van IHE-standaarden. Open het PHIT Magazine!

Het online PHIT Magazine verschijnt vier keer per jaar. Hierin leest u over toonaangevende IT-projecten en cursussen in de Zorg. Interessante achtergrondartikelen en interviews wisselen elkaar af. En natuurlijk houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen van MedicalPHIT. Meldt u aan en ontvang het gratis PHIT Magazine.

 

 

 

HIMSS analytics logo

MedicalPHIT HIMSS Analytics gecertificeerd

MedicalPHIT is gecertificeerd door HIMSS Analytics voor het gebruiken van het Digital Imaging Adoption Model (DIAM). Door dit model kunnen we radiologie afdelingen adviseren hoe ze IT beter in kunnen zetten en meekomen met nieuwe ontwikkelingen.

Back to top