Advies

Advies

Door slimme inzet van Healthcare IT maakt u uw zorgproces nog beter en inzichtelijker. Uw informatiseringsproject levert het gewenste resultaat op binnen budget en tijd. Lees ons PHIT Magazine winter 2018.

Implementatie

Implementatie

We make Health IT work. Onze projectmanagers hebben kennis van projectmanagement, zorgprocessen en IT.

Congressen

Congressen

Toonaangevende congressen over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de gezondheidszorg in binnen- en buitenland.

Cursussen

Cursussen

Cursussen over digitalisering, standaarden zoals IHE, projectmanagement, batenmanagement en innovatief inkopen. Download de PHIT Academy folder 2019 en bekijk ons aanbod.

 

 

Agenda

InteropLAB showcase

25 januari, 2019

Cursus Webstandaarden in de Zorg

13 februari, 2019 + 14 februari, 2019

Cursus Introductie interoperabiliteit IHE, HL7, en DICOM

06 maart, 2019

Cursus DICOM introductie

20 maart, 2019

MedicalPHIT staat voor betere zorg door innovatieve toepassing van IT. Onze opdrachtgevers zijn: ziekenhuizen, regionale netwerken, screeningsorganisaties, zorgverzekeraars, kwaliteitsinstituten en leveranciers van IT systemen in de Zorg. U kunt ons inschakelen voor IT-vraagstukken in de Zorg, van het concretiseren van de visie tot de aanschaf en implementatie van informatiesystemen. Onze uitgangspunten zijn eenmalige registratie aan de bron, interoperabiliteit tussen systemen op basis van internationale standaarden en patiëntentoegang tot de eigen informatie.

Cursus PACS & VNA beheer advanced

Deze 2-daagse cursus is een must voor elke PACS beheerder, service engineer en applicatiespecialist die meer diepgaande kennis van PACS/VNA architecturen en van toekomstige ontwikkelingen op dit gebied wil. In het programma staan de belangrijkste activiteiten die van belang zijn voor een PACS en/of VNA beheerder. Hieronder vallen PACS/VNA rollen, richtlijnen en procedures. Klik hier voor meer informatie en schrijf je in!

PHIT Magazine

Radiologen worden geconfronteerd met veel nieuwe technologieën, maar welke voegen nou echt waarde toe? 'Het antwoord op deze vraag krijgt u op het nationale PACS Congres op 12 december’, zegt radioloog Erik Ranschaert. Hij is eveneens dagvoorzitter van het PACS Congres en vertelt waarom u dit jaarlijkse congres niet mag missen. Verder in deze wintereditie een mooi interview met Herman Oosterwijk, internationaal toonaangevend expert op het gebied van PACS. Veel leesplezier!. Open het PHIT Magazine!

Het online PHIT Magazine verschijnt vier keer per jaar. Hierin leest u over toonaangevende IT-projecten en cursussen in de Zorg. Interessante achtergrondartikelen en interviews wisselen elkaar af. En natuurlijk houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen van MedicalPHIT. Meldt u aan en ontvang het gratis PHIT Magazine.

HIMSS certified consultants

MedicalPHIT HIMSS Analytics gecertificeerd

MedicalPHIT is gecertificeerd door HIMSS Analytics voor het gebruiken van het Digital Imaging Adoption Model (DIAM). Door dit model kunnen we radiologie afdelingen adviseren hoe ze IT beter in kunnen zetten en meekomen met nieuwe ontwikkelingen.

Back to top