Advies

Advies

Door slimme inzet van Healthcare IT maakt u uw zorgproces nog beter en inzichtelijker. Uw informatiseringsproject levert het gewenste resultaat op binnen budget en tijd. Lees ons PHIT Magazine zomer 2018.

Implementatie

Implementatie

We make Health IT work. Onze projectmanagers hebben kennis van projectmanagement, zorgprocessen en IT.

Congressen

Congressen

Toonaangevende congressen over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de gezondheidszorg in binnen- en buitenland.

Cursussen

Cursussen

Cursussen over digitalisering, standaarden zoals IHE, projectmanagement, batenmanagement en innovatief inkopen. Download de PHIT Academy folder 2018 en bekijk ons aanbod.

 

 

Agenda

Cursus DICOM Advanced

26 september, 2018 + 27 september, 2018

Cursus Introductie coderingssystemen en terminologiestelsels

27 september, 2018

Congres Waardegedreven Zorg en kwaliteitsregistratie

10 oktober, 2018

Cursus PACS II & VNA

11 oktober, 2018

MedicalPHIT staat voor betere zorg door innovatieve toepassing van IT. Onze opdrachtgevers zijn: ziekenhuizen, regionale netwerken, screeningsorganisaties, zorgverzekeraars, kwaliteitsinstituten en leveranciers van IT systemen in de Zorg. U kunt ons inschakelen voor IT-vraagstukken in de Zorg, van het concretiseren van de visie tot de aanschaf en implementatie van informatiesystemen. Onze uitgangspunten zijn eenmalige registratie aan de bron, interoperabiliteit tussen systemen op basis van internationale standaarden en patiëntentoegang tot de eigen informatie.

PHIT magazine

PHIT Magazine

In deze zomereditie van het PHIT Magazine vertelt Bart Dieleman van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis over de professionalisering van beeldmanangement in zijn ziekenhuis. Samen met acht collega’s volgde hij de cursus PACS & VNA bij PHIT Academy, waarna het team voortvarend aan de slag ging. Verder in dit nummer onder meer aandacht voor de Europese Connectathon. Tot slot stellen twee nieuwe PHIT consultants zich aan u voor: Pascal Looijé en Ursula Letschert. Wij wensen u alvast een mooie zomer! Open het PHIT Magazine.

Het online PHIT Magazine verschijnt vier keer per jaar. Hierin leest u over toonaangevende IT-projecten en cursussen in de Zorg. Interessante achtergrondartikelen en interviews wisselen elkaar af. En natuurlijk houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen van MedicalPHIT. Meldt u aan en ontvang het gratis PHIT Magazine.

 

 

 

HIMSS analytics logo

MedicalPHIT HIMSS Analytics gecertificeerd

MedicalPHIT is gecertificeerd door HIMSS Analytics voor het gebruiken van het Digital Imaging Adoption Model (DIAM). Door dit model kunnen we radiologie afdelingen adviseren hoe ze IT beter in kunnen zetten en meekomen met nieuwe ontwikkelingen.

Back to top