Skip to main content

Methodieken

Methodisch werken met templates

Werken met templates maakt onze methodiek makkelijker en sneller reproduceerbaar

Methodisch werken helpt bij het reproduceerbaar maken van processen. Voor het werken aan projecten gebruiken we PRINCE2, de internationale procesmethodiek. Wij denken ook graag mee op de inhoud. Zo gebruiken we templates om een plan van aanpak te maken en terug te koppelen over de stand van zaken bij een project. Door met templates te werken is onze methodiek makkelijker en sneller reproduceerbaar.

Rondom aanbestedingen hebben we onze eigen methodiek ontwikkeld. Dan gaat het over programma’s van eisen en het verkrijgen van consensus rondom de inhoud. Maar ook om de selectie van de juiste leverancier en het beoordelen van demonstraties en een Proof of Concept (PoC).

Ook hebben we templates voor het doen van workflow- en informatieanalyses. Zo krijgen we een heldere breakdown van wat er wordt uitgewisseld tussen twee systemen en welke standaard wordt gebruikt.

Voor klanten die hun PACS systeem willen vernieuwen kunnen we snel schakelen. Onze experts hebben namelijk die hele markt met benchmarks in kaart gebracht. Snel na het eerste gesprek met een klant hebben wij al in beeld welke leverancier het beste past. Uiteraard zijn de functionele en technische eisen en het budget van de klant hierin leidend.

Meer weten?

Wil je meer weten over methodieken en templates? Ons team beantwoordt graag al je vragen. Plan direct een afspraak in.