Skip to main content

Selectietrajecten en Aanbestedingen

Een duidelijke visie op gegevensuitwisseling

Op basis van transparante criteria de juiste keuze maken voor een leverancier en product

Er zijn veel overeenkomsten tussen een transparante selectietraject en een Europese aanbesteding. Sommige partijen, zoals de overheid, zijn verplicht een Europese aanbesteding te doen, volgens de Europese aanbestedingsregels. Bij de sectietrajecten, waarbij dat niet noodzakelijk is, gebruiken we een transparant inkoopproces. Zo kan een klant, op basis van transparante criteria de juiste keuze maken voor een leverancier en product.

Hoe verloopt het traject?

Wij schrijven de wensen en eisen van de klant uit en formuleren de gunningscriteria. Zowel functioneel als technisch. Op basis van de klantwensen sturen we op de juiste keuze voor de best passende leverancier.

Kennis van markt en processen

Onze experts kennen de markt, leveranciers, trends en klinische processen. Zo komen we snel tot een gedegen programma van eisen. Uiteraard begeleiden we ook de contractbesprekingen en het beheer en benchmarken we contracten op marktconformiteit.

Opdrachtgever

Selectietrajecten en aanbestedingen BK2020, PIE en Pathologie DNA

We hebben Europese aanbestedingen uitgeschreven voor IT systemen, modaliteiten (onder andere  mammografen) en landelijke PACS systemen voor het bevolkingsonderzoek van BK2020 en PIE.

We hebben selectietrajecten uitgeschreven voor onder andere PACS systemen bij DVDexit en het labmanagementsysteem voor Pathologie DNA (Den Bosch, Nieuwegein en Arnhem)

Gerealiseerd doel

In alle gevallen is de best passende leverancier voor de klant gekozen. Er was altijd een keuze uit 3 leveranciers en in alle gevallen zijn we binnen het projectbudget gebleven. Wij geven ten alle tijden onafhankelijk advies.

Meer weten?

Wil je meer weten over selectietrajecten en aanbestedingen? Ons team beantwoordt graag al je vragen. Plan direct een afspraak in.