Skip to main content

Zorg & ICT | 2 – 4 november Jaarbeurs Utrecht

MedicalPHIT-tours vanaf de Dutch Health Hub

Tour Gegevensuitwisseling

In een uur tijd word je bijgepraat over interoperabiliteit en gegevensuitwisseling in Nederland. Kosteloos en uitgelegd in begrijpelijke taal. We bezoeken samen de stands van zo’n 10 leveranciers en belichten tussendoor de verschillen in het aanbod. Ook hoor je meer over de achtergronden van gegevensuitwisseling en de inzet van standaarden. Met deze sneak preview kun je later veel gerichter naar de leveranciers toe om je uitgebreider te laten informeren.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn EPD’s, ECD’s, PACS en platformen in de zorg. De landelijke programma’s zoals Twiin en de VIPP- en focusprogramma’s staan hierbij centraal. We laten voorbeelden zien van uitwisseling tussen zorgverleners onderling en zorgverleners naar patiënten.

Ben je projectleider, beleidsmaker, ICT’er of in een andere rol werkzaam in de ICT en Zorg? Schrijf je dan in voor de PHIT-tour. Bij ons krijg je een goed overzicht van de mogelijkheden en inzicht in de toekomst op het gebied van gegevensuitwisseling in Nederland

Meld je gratis aan

Tour AI

We praten je in een uur tijd bij over AI in het algemeen, en in het bijzonder over AI bij imaging en workflow verbetering. De tours zijn kosteloos en alles wordt uitgelegd in begrijpelijke taal. We werken samen met de AI-coalitie. Dat is ook het startpunt van de tour. We gaan langs bij de stands van meerdere AI-leveranciers en verduidelijken daarnaast de verschillen in het aanbod. Na afloop van onze sneak preview kun je je uitgebreider laten informeren en stands gerichter bezoeken.

Ben je geïnteresseerd in AI en werkzaam in de Zorg & ICT? Schrijf je dan in voor de Tour d’ AI bij PHIT. We laten de actuele stand van zaken zien en bieden inzicht in de toekomst van AI in Nederland.

Meld je gratis aan

Meer weten?

Wil je meer weten over onze tours op Zorg & ICT? Ons team beantwoordt graag al je vragen. Plan direct een afspraak in.