Terugblik: Andere kijk op beelden

Video: Terugblik
Datum: 29 april 2021
Kosten video: Deelname: 49,- excl. BTW

Nikolas Stathonikos, Rick van Rijn, Barend Mons en Sylvia Veereschild geven vanuit verschillende invalshoeken een andere kijk op beelden en het gebruik daarvan.

AI implementation in clinical practice: Challenges and pitfalls
Nikolas Stathonikos, manager AI development & implementation in het UMCU, toont wat er nu al gebeurt binnen het ziekenhuis op het gebied van geïntegreerde diagnostiek en AI. Hij laat modellen zien en is enthousiast over de eerste veelbelovende resultaten.

The Internet for Social Machines?
Barend Mons werkt bij het Human Genetics Department van het LUMC. In zijn presentatie legt hij het FAIR principe uit. Hierbij zijn gegevens vindbaar, toegankelijk, interoperabel en herbruikbaar voor machines. Hij laat onder andere zien hoe data driven health kan worden ingezet bij COVID-19.

De patiënt wil haar beelden… En krijgt ze ook
Sylvia Veereschild, leveranciersmanager MedMij en borstkankerpatiënt, vertelt wat voor haar de medische gevolgen waren van een verhuizing. Patiënten hebben sinds 1 juli 2020 recht op inzage en een digitaal afschrift van hun dossier. Sylvia krijgt op het podium als eerste Nederlander toegang tot haar beelden via Twiin.

Koop deze terugblik

Klik hieronder om deze terugblik te kopen.