28 februari tot en met 1 maart 2024

Locatie: Wenen
Datum: 28 februari tot en met 1 maart 2024
Via Cognicum

Next Generation Radiology

In het voorjaar van 2024 organiseert MedicalPHIT in samenwerking met AI for Radiology en studiereis die niet mag ontbreken op de radiologie agenda. Centraal bij deze trip staat een bezoek aan de ECR 2024 in Wenen. Het thema van dit omvangrijke congres is ‘Next Generation Radiology’.
We omarmen kunstmatige intelligentie, ontdekken verborgen patronen in beelden en werken samen met patiënten overal ter wereld via telegeneeskunde.

>> Aandacht voor de nieuwste technologie en werkwijzen in de zorg via keynotes, quizzen, cursussen en benutten nieuwe kansen in interactieve workshops. Ook moedigen we gesprekken en ideeënuitwisseling aan, betrekken we radiologen in opleiding, radiologisch medewerkers en initiatieven van de Europese Vereniging voor Radiologie.

>> ECR is niet alleen voor radiologen; ook professionals uit andere vakgebieden zijn welkom. Want samen zorgen we ervoor dat iedereen, waar je ook bent, toegang heeft tot radiologie van de toekomst. De visie achter dit bezoek is om niet alleen voorop te blijven lopen qua radiologie-ontwikkelingen, maar ook om de toekomst van het vakgebied te bepalen. Tijdens deze trip gaan we interactief met elkaar aan de slag over “implementatie van AI in de praktijk” en bezoeken we de beursvloer. We krijgen demonstraties van zowel PACS- als AI-leveranciers die in Nederland actief zijn.

We streven naar een inhoudelijke reis vol inspiratie om de uitdagingen van morgen aan te kunnen met AI.

reispakket

  •  2 hotelovernachtingen in Hotel Grand Ferdinand Wenen
  • Ontbijt, lunch en diners
  • ECR 2024 beursregistratie met complete toegang
  • Transfer
  • Cognicum reisbegeleiding
  • De standaardvlucht bij deze reis is de KLM retourvlucht Amsterdam – Wenen (28 feb – 1 mrt). Wanneer u gebruik wilt maken van deze optie, worden de vlucht en het bijbehorende tarief na inschrijving
    toegevoegd.

Wat kun je verwachten tijdens ECR 2024?

We omarmen kunstmatige intelligentie, ontdekken verborgen patronen in beelden en werken samen met patiënten overal ter wereld via telegeneeskunde.

>> Aandacht voor de nieuwste technologie en werkwijzen in de zorg via  keynotes,  quizzen,
cursussen en benutten nieuwe kansen in interactieve workshops. Ook moedigen we gesprekken en ideeënuitwisseling aan, betrekken we radiologen in opleiding, radiologisch medewerkers en
initiatieven van de Europese Vereniging voor Radiologie.

>> ECR is niet alleen voor radiologen; ook professionals uit andere vakgebieden zijn welkom.
Want samen zorgen we ervoor dat iedereen, waar je ook bent, toegang heeft tot radiologie van de toekomst.

aanmelden

Het programma

Leaflet