Congres van Gegevensuitwisseling naar databeschikbaarheid

van dromen naar doen

22 september 2023

Locatie
InnStyle te Maarssen
Datum
22 september 2023
Tijd
10:00 - 17:00
Early Bird Prijs: 495,- 395,- excl. BTW

Algemene informatie over het congres

Waar staan we in 2023? Zijn er nog steeds zoveel initiatieven. Wat is het effect van Wegiz en EHDS. Hoe ver staat het met de focusprogramma’s? We kijken terug op “van data naar doen” om te zien wie er echt goed aan de slag is gegaan? Deze dag pakt de draad weer op na een inspirerend congres wat we hadden afgelopen september.

Programma:

Volgt zo spoedig mogelijk.

Inschrijven en kosten

Je kunt je inschrijven door hieronder op ‘inschrijven’ te klikken en je gegevens in te voeren.  Je ontvangt na aanmelding een bevestigingsmail met daarin verdere informatie.

Per mail sturen we de factuur voor je deelname naar de financiële administratie van jouw organisatie tenzij door jou anders aangegeven.

De kosten voor deelname bedragen tot 25 augustus € 395 (ex. BTW) Early bird tarief . Vanaf 25 augustus bedragen de kosten voor deelname € 495 (ex. BTW). Hierbij zijn inbegrepen lunch, koffie, thee en een digitale hand-out map.

Annuleren
Je kunt kosteloos schriftelijk annuleren tot 8 dagen voor aanvang van het congres. Na die datum zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

pen en notitieblok van medical phit

Inschrijven

Inschrijven kan begin 2023.