Congres: PACS |Holistisch beeld van de zorg

16 december 2022

Locatie
InnStyle te Maarssen
Datum
16 december 2022
Tijd
10:00 - 17:00
Early Bird Prijs: 395,- 325,- excl. BTW

Algemene informatie over het congres

In 2022 vieren we het 20-jarig jubileum van ons congres PACS. De afgelopen twee decennia is de wereld rond imaging ingrijpend veranderd. Elke jaar opnieuw levert ons congres de bezoekers
nieuwe perspectieven en inzichten op.

Afgelopen jaar besteedden we aandacht aan thema’s als Enterprise imaging, AI, internationale beeldbeschikbaarheid en wetgeving. Dagvoorzitter Onno Vijlbrief en de andere sprekers gaven een helder beeld over de nationale en internationale toekomst op het gebied van imaging.

Op 16 december staat inspireren, informeren, en als het kan ook netwerken, centraal. Wil je weten wat er gebeurt binnen Imaging en horen hoe de toekomst eruit ziet? Natuurlijk pakken we voor onze jubileum-editie van het congres PACS extra uit met bijzondere sprekers en interessante demo’s en cases. Laat dit jubileumcongres dus niet aan je neus voorbij gaan!

Kun je niet naar Maarssen komen? Geen probleem. Het congres is uiteraard ook via een livestream te volgen. Kun je maar een deel volgen? Bekijk dan naderhand de opnames terug.

Programma:

Volgt nog.

Inschrijven en kosten

Je kunt je inschrijven door hieronder op ‘inschrijven’ te klikken en je gegevens in te voeren.  Je ontvangt na aanmelding een bevestigingsmail met daarin verdere informatie.

Per mail sturen we de factuur voor je deelname naar de financiële administratie van jouw organisatie tenzij door jou anders aangegeven.

De kosten voor deelname bedragen tot 17 november aanstaande € 325 (ex. BTW) Early bird tarief . Na 17 november bedragen de kosten voor deelname € 395 (ex. BTW). Hierbij zijn inbegrepen lunch, koffie, thee en een digitale hand-out map.

Annuleren
Je kunt kosteloos schriftelijk annuleren tot 8 dagen voor aanvang van het congres. Na die datum zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

twee mannen staan met elkaar te praten in een congresruimte
pen en notitieblok van medical phit

Inschrijven

Schrijf je hieronder direct in voor dit congres.