Congres Hybride zorg

5 juli 2023

Locatie
InnStyle te Maarssen
Datum
5 juli 2023
Tijd
10:00 - 17:00
Early Bird Prijs: 495,- 395,- excl. BTW

Algemene informatie over het congres

Onze zorg barst uit haar voegen. Technologie speelt een belangrijke rol in de oplossing. Daarom gaan we het 5 juli hebben over Hybride zorg.

Zorg op de juiste plek in een balans tussen fysieke en digitale zorg. We zoemen in op de eerste voorbeelden van ICT toepassingen voor ‘zelf als het kan, thuis als het kan of digitaal als het kan’.

Focus van dit congres is zorg op afstand voor-  en door ziekenhuizen.

De eerste pioniers op dit gebied komen aan bod op dit zo belangrijke thema voor de toekomst.

Niet voor niets komt de term Hybride zorg meer dan 40x voor in het Integraal Zorg Akkoord.

Programma:

Volgt zo spoedig mogelijk.

Inschrijven en kosten

Je kunt je inschrijven door hieronder op ‘inschrijven’ te klikken en je gegevens in te voeren.  Je ontvangt na aanmelding een bevestigingsmail met daarin verdere informatie.

Per mail sturen we de factuur voor je deelname naar de financiële administratie van jouw organisatie tenzij door jou anders aangegeven.

De kosten voor deelname bedragen tot 7 juni € 395 (ex. BTW) Early bird tarief . Vanaf 7 juni bedragen de kosten voor deelname € 495 (ex. BTW). Hierbij zijn inbegrepen lunch, koffie, thee en een digitale hand-out map.

Annuleren
Je kunt kosteloos schriftelijk annuleren tot 8 dagen voor aanvang van het congres. Na die datum zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

pen en notitieblok van medical phit

Inschrijven

Inschrijven kan begin 2023.