Congres Healthcare in the Cloud

5 juli 2023

Locatie
InnStyle te Maarssen
Datum
5 juli 2023
Tijd
10:00 - 17:00
Early Bird Prijs: 495,- 395,- excl. BTW

Algemene informatie over het congres

Neemt Cloud inderdaad een vlucht? Dit congres geeft een aantal voorbeelden van projecten waar cloud een belangrijk middel is om betere zorg te kunnen leveren. Een evenement om helemaal bij te zijn met deze trend. Denk aan onderwerpen als eHealth, patiënt toegang, research, opslag van genomics data, werkplek en applicatiebeheer. Naast best-practices ook aandacht voor wet- en regelgeving en de business case.

Programma:

Volgt zo spoedig mogelijk.

Inschrijven en kosten

Je kunt je inschrijven door hieronder op ‘inschrijven’ te klikken en je gegevens in te voeren.  Je ontvangt na aanmelding een bevestigingsmail met daarin verdere informatie.

Per mail sturen we de factuur voor je deelname naar de financiële administratie van jouw organisatie tenzij door jou anders aangegeven.

De kosten voor deelname bedragen tot 7 juni € 395 (ex. BTW) Early bird tarief . Vanaf 7 juni bedragen de kosten voor deelname € 495 (ex. BTW). Hierbij zijn inbegrepen lunch, koffie, thee en een digitale hand-out map.

Annuleren
Je kunt kosteloos schriftelijk annuleren tot 8 dagen voor aanvang van het congres. Na die datum zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

pen en notitieblok van medical phit

Inschrijven

Inschrijven kan begin 2023.